Vi växer och söker ständigt fler frisörtalanger. Läs mer här och skicka in din spontanansökan.

Vi växer och söker ständigt fler frisörtalanger. Läs mer här och skicka in din spontanansökan.
oktober 11, 2018 RLDesign

Vill du vara med och växa med framtidens skönhetskoncept? Skicka en spontanansökan till oss. Vi söker alltid efter talangfulla nya framtida kollegor som har utbildning inom frisör- och makeupartistyrket.

Vi söker dig som är driven, nyfiken, som brinner för frisör- och makeupartistyrket och kundservice. Du kan vara i slutet av din utbildning, eller hunnit jobba några år.

Vi som jobbar på Styleport brinner för skönhet och kundservice och drivs av att vi vill erbjuda våra kunder något alldeles extra. Vi har tydliga mål och en klar idé om varför vi finns som koncept. Vi arbetar målmedvetet och hjälper varandra att nå våra mål med ständig utveckling i fokus. Hos oss är det viktigaste att vi lyckas som ett lag, men vi ser också värdet av att var och en som jobbar hos oss får utvecklas i sin egen takt och i den riktning man själv önskar. Hos oss kommer det att finnas mycket goda utvecklingsmöjligheter. I takt med att vi växer kommer vi vara i stort behov av fler frisörtalanger, men även chefer och experter inom olika delar av yrket.

Om Styleport

Styleport ´s första salong startade våren 2017. Vår andra salong öppnade i augusti 2020. Målet är att utveckla Styleport till ett ledande skönhetskoncept med huvudfokus på frisörtjänster. Våra behandlingar är klipp & färg, hårstyling, makeup, men även frans- och brynbehandlingar. Vi vill ge våra kunder en fantastisk helhetsupplevelse genom att leverera hög kvalitet i allt vi gör och alltid vara uppdaterade på det senaste inom hår, skönhet och mode. Under de närmaste åren är vårt mål att öppna fler salonger.

Vi som jobbar på Styleport brinner för skönhet och kundservice och drivs av att vi vill erbjuda våra kunder något alldeles extra. Vi har tydliga mål och en klar idé om varför vi finns som koncept. Vi sätter ambitiösa mål och hjälper varandra att nå dem och utvecklas. Hos oss är det viktigaste att vi lyckas som ett lag. Att vi är snälla och hjälpsamma gentemot våra kunder är självklart, men lika självklart när det gäller hur vi är mot varandra.

En bra arbetsmiljö och schyssta villkor är en viktig del i hur vi tänker och vill utvecklas. Vi är medlemmar i Frisörföretagarna.

Vårt kunderbjudande ska vara personligt och upplevas exklusivt, men samtidigt lättillgängligt. Vi ställer mycket höga krav på service, kundbemötande och på de produkter vi använder och säljer.

Produktsortimentet är noga utvalt med marknadens starkaste märken inom skönhet. Produkterna säljs i salongen och på vår hemsida, www.styleport.se. Vårt mål är att utveckla och växa konceptet och vi är nu inne i en mycket intressant uppbyggnadsfas.

 

Låter det intressant, men du vill veta mer? Maila dina frågor till oss på jobb@styleport.se eller ring 08 517 817 10.

Har du redan bestämt dig för att du vill vara en del av vårt lag och framtidens skönhetskoncept? Välkommen att maila din CV tillsammans med ett personligt brev till jobb@www.styleport.se