Om oss

VÅR FILOSOFI

Vi tycker att det ska vara enkelt att få känna sig lite finare – varje dag! Med fokus på på frisörtjänster, men även frans- och brynstyling vill vi erbjuda den bästa upplevelsen med branschens högsta kvalitet på behandlingar och de produkter vi använder och säljer!

När du kommer till vår salong är det fokus på dig och den behandling du valt hos oss. Vår salong är platsen där du kan unna dig att få professionell skönhetshjälp vid såväl vardagliga som festliga tillfällen. Det ska vara enkelt att få den skönhetsbehandling du önskar. Vi är på plats när du har tid att komma. Ett par dagar i veckan erbjuder vi därför extra långa öppettider och du kan boka tid mellan 8:00 och 20.00.

Behandling och produkter ska hänga ihop. Vi ger dig personliga råd om vilka produkter som passar dig och dina behov. Du får testa olika produkter i våra behandlingar.

Vårt sortiment är noga utvalt av oss. Vi arbetar bara med varumärken som vi kan stå för. Vi har inte allt, men vi har det som vi tycker är bra. Vi hjälper dig att välja rätt och våra produkter köper du antingen i salongen med vår hjälp eller via vår e-handel.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi är din inspirerande skönhetspartner i vardagen. Vårt sortiment är noga utvalda produkter och tjänster för att underlätta dina skönhetsrutiner och göra din innehållsrika vardag snyggare och lyxigare.

Vi hjälper dig att välja rätt produkt för dig ur ett sortiment som är noga utvalt av oss. Vi säljer hela vårt sortiment via vår hemsida. Köper du produkter i samband med behandling i vår salong så levererar vi alltid fraktfritt med snabb leverans. 

Vår första salong Styleport The Bar ligger på Linnégatan 34 i Stockholm, den andra Styleport The Studio på Linnégatan 9-11. Vi erbjuder en lyxig, men avslappnad miljö. Du får alltid en valfri dryck i samband med behandling. Vi är till för dig och ger dig möjlighet att boka tider när du har tid. Vi erbjuder tider från 8:00 – 20.00 ett par dagar i veckan.

Du kan också boka hela The Bar en kväll för dig och dina vänner. Vi bjuder på dryck, härlig musik och ser till att ni blir stylade inför kvällens äventyr.

VÅR HISTORIA

Vi har många års erfarenhet från internationella detaljhandels- och skönhetskoncept. Vi brinner för att ge våra kunder på Styleport något alldeles extra inom skönhet. Vi kommer ständigt sträva efter att utveckla vårt koncept till en ännu bättre skönhetsupplevelse. Det blir en passionerad resa vi vill göra tillsammans med våra kunder.

Alla som arbetar på Styleport.se Salongen måste vara diplomerade och/eller certifierade inom sitt kompetensområde. En stark känsla för att kunna sätta dig som kund i fokus och ett brinnande intresse för skönhet är gemensamt för oss alla på Styleport.se.