Om oss

VÅR VISION

Vår vision är att erbjuda dig som kund den bästa helhetsupplevelsen. Vi ställer mycket höga krav på våra frisörers kompetens. Samtliga frisörer hos oss har gesällbrev* eller är på väg mot att ta sitt gesällbrev. Alla har ett individuellt utbildningsprogram för både vidareutveckling av teknisk kompetens, men också för att vara uppdaterade på de senaste trenderna inom hår och mode Vi har förmodligen ett av branschens mest omfattande vidareutvecklingsprogram för alla anställda.

Alla våra salonger har en unik interiör design, anpassad efter området och lokalen, med syfte att skapa en varm, avkopplande miljö. Vår vision – att ge dig som besöker oss den bästa helhetsupplevelsen är gemensamt för alla våra salonger.

*Gesällbrev är frisörbranschens bevis på att en frisör är behörig och har genomgått en komplett, av frisörbranschen godkänd frisörutbildning med avklarat slutprov, gesällprov.

VÅRT ERBJUDANDE

Vi erbjuder bara marknadens absolut bästa hårvårds- och stylingprodukter, noga utvalda av oss för att med hög trovärdighet ge dig de bästa råden om hur du tar har hand om ditt hår mellan besöken hos oss. Vi lägger stor vikt vid konsultationen för att förstå dina önskemål och behov. Vi önskar därför att du som kommer till oss första gången för sling- och färgbehandling bokar den kostnadsfria konsultationen – det ger bättre förutsättningar för att kunna göra en bra plan tillsammans med dig och för ett bättre slutresultat.

Sedan starten våren 2017 har vi vuxit konstant. Våra första salonger ligger på Linnégatan på Östermalm, Stockholm och vi planerar för fler.

Varmt välkommen att boka din behandling på styleport.se

Har du frågor inför ditt besök – kontakta oss via mail på boka@styleport.se

Ps. Du kan också boka hela The Bar en kväll för dig och dina vänner. Vi bjuder på dryck, härlig musik och ser till att ni blir stylade inför kvällens äventyr.

VÅR HISTORIA

Vi har många års erfarenhet från internationella detaljhandels- och skönhetskoncept. Vi brinner för att ge våra kunder på Styleport en alldeles enastående upplevelse. Vi kommer ständigt sträva efter att utveckla vårt koncept till en ännu bättre upplevelse. Det blir en passionerad resa vi vill göra tillsammans med våra kunder.