Jobba hos oss? Här är vad vi erbjuder dig!

Jobba hos oss? Här är vad vi erbjuder dig!
april 13, 2024 p.vestervall

 

Vi ska växa och söker ständigt drivna frisörer som vill växa med oss!

Vi är ett växande koncept!

Vi har sedan starten 2017 vuxit konstant. Det tänker vi fortsätta med och söker därför löpande efter drivna frisörer som vill utvecklas. Vi har en tydlig vision om att erbjuda våra kunder branschens bästa upplevelse. Som kund hos oss ska man känna sig trygg med att vi har kompetensen som krävs för att uppnå fantastiska resultat och att vi har bra koll på och kan utföra de senaste trenderna.

Hos oss kan du utvecklas!

Vi erbjuder alla anställda en individuell utvecklingsplan. Som frisör behöver du inte bara klara de tekniska kraven, kontakten och relationen med kunden kräver mer av dig på det personliga planet. Vi har förmodligen branschens mest ambitiösa utbildnings- och vidareutvecklingsprogram. Hos oss växer du inte bara i din yrkesroll utan även som person. I ett växande företag uppstår alltid nya möjligheter till utökat ansvar för den som vill. Med en tydlig kompetenstrappa kan du påverka din lön i takt med att du utvecklas.

 Hos oss får du schyssta villkor!

För oss är det självklart att följa det kollektivavtal som finns i branschen. Det ger dig som anställd en trygghet och bra villkor. Du får stor frihet i att sätta ett schema som passar dina behov. Vi vet att frisöryrket är krävande både mentalt och fysiskt. Vi erbjuder därför bl a hälsocoaching för att få råd om kost, träning och sömn. Friskvårdsbidraget är 4500kr (heltidsanställd) och alla hos oss får träna på betald arbetstid en timme/vecka.

En stark värdegrund!

Vi tror på att laget alltid är starkare än jaget – vi hjälper varandra att lyckas och stöttar varandra när vi ställs inför utmaningar. En stark värdegrund med tydliga värderingar ger alla anställda en trygghet i att veta vilka vi är och vill vara. Vi uttrycker vår värdegrund genom våra tre grundvärderingar;

  • vi jobbar som ett lag – vi hjälper varandra och lyckas tillsammans
  • vi är snälla – vi har en vänlig ton och är ärliga i vår ambition att skapa en trivsam atmosfär
  • vi anstränger oss och har höga ambitioner – vi vet att våra ansträngningar ger resultat

Kontakta oss!

Låter det intressant och vill du veta mer? Kontakta oss på @styleport.se eller maila till jobb@styleport.se. Vi ser framemot att höra från dig!