Styling

Styling

Wash & blow

Vi vill hjälpa dig till en lite lyxigare och snyggare vardag. Därför har vi mycket prisvärda tvätt och fönbehandlingar. Bokar du en måndag – torsdag betalar du bara från 250 – 350kr beroende på din hårlängd. Fredag – lördag kostar en tvätt och fönbehandling 325 – 425kr. I schamponeringen väljer vi shampo och balsam från något av något av våra högkvalitativa hårvårdsmärken – personligt anpassat efter vad som passar ditt hår bäst.

Du hittar Wash & blowbehandlingar under ”Styling” i vår bokningsmeny.

Wash, blow & makeup

Kombinera din tvätt och fönbehandling med makeup. Du kan boka en tvätt o fön med en snabb touch up makeup (525kr) – ett underbart sätt att starta dagen eller förbereda sig för kvällen. Till festtillfällen kan du boka en avancerad tvätt och fön med en kvällsmakeup. Behandlingen tar ca 160 min och kostar 1 175kr.

Du hittar Wash, blow & makeupbehandlingar under ”Styling” i vår bokningsmeny.

Styling utan tvätt och fön

Våra stylingbehandlingar passar dig som vill ha en kortare behandling, men samtidigt få den härliga känslan av volym och lockar. Våra stylister arbetar med värmeverktyg och stylingprodukter från något av våra lyxiga hårvårdsmärken. Styling tar från 30 – 45 och kostar 200 – 300kr beroende på din hårlängd.

Uppsättning (”Updo”)

Våra erfarna frisörer hjälper dig med vackra uppsätningar för olika tillfällen. Välj från en enkel uppsättning för 650kr (60 min) – kom med rent och torrt hår, till en hel uppsättning för 1 800kr (120 min).

Vi gör även bruduppsättningar. Vi börjar med en konsultation där vi går igenom dina önskemål och ger dig efter konsultationen en offert. Bruduppsättningar kostar från 2 250kr. Kontakta oss på boka@styleport.se för att boka konsultation.