Summer looks by Styleport med Caroline

Summer looks by Styleport med Caroline
juni 1, 2017 RLDesign

Vi frågade Caroline, blivande hudterapeut om vi fick styla henne för inspirerande sommarfest och bröllops look.

Carolines frisyr passar perfekt både som bröllopsfrisyr och som festfrisyr.

Hår:

Vi började med att locka håret med Curve Soft Curl Tong från ghd. Det är viktigt att använda ett bra värmeskydd. Vi använder Oribe Soft Lacquer. Den skyddar håret från värmen och ger samtidigt stadga till lockarna. Efter lockning sprayade vi håret med Oribe Superfine. Ett oslagbart sätt att fästa lockarna så att de håller hela dagen, kvällen och natten.

 

 

 

Smink:

Vi började med att applicera By Terry cellularose brightening serum (färg 3. Apricot Glow) i hela ansiktet som primer för att få lyster i hela ansiktet. Eftersom Caroline har en väldigt fin hy behöver hon minimal teckning.  Vi ville även behålla en väldigt naturlig och fräsch look. Vi applicerade By Terrys Terrybly Densiliss sun Glow i hela ansiktet. Detta är en produkt som passar utmärk till sommaren. Den har lätt täckning och ger ett resultat av solkysst hud. För att täck lätt rodnad på kinderna och haka använde vi By Terry Touche Veloutee (färg 3-Beige).  För att få fram lite färg i ansiktet applicerade vi Carita Pouder De Soleil på kinder och panna.

För att få fram lite färg på kinderna applicerade vi By Terry glow expert duo stick i färgen 2-Terra rosa. Vi applicerade även en highlighter på kindbenen, nästippen, haka och i pannan. För att få lite extra glow använde vi By Terry Impearlious Voile De Perle (1.Pearlescent Glow). Vi sminkade ögonen med ögonskugga från Smith&Cult Book of Eyes (färg Interlewd). Vi fyllde i brynen lätt med en ljusbrun färg och använde en ögonskugga från Smith & Cult Book of Eyes  (färg 3 – Mannequin moves).  För att få djup i ögonen valde vi en extra svart volymmascara från Smitch & Cult Radio Silence.  På läpparna applicerade vi By Terry Baume De Rose (1- rose babe).