Spring looks by Styleport – Vårens snyggaste håruppsättning!

Spring looks by Styleport – Vårens snyggaste håruppsättning!
mars 30, 2017 RLDesign

I vår otroligt uppskattade serie med vårinspiration visar vi nu en håruppsättning som är riktig stort i vår. Vår modell, Julia, som till vardags jobbar på advokatbyrå var helnöjd med resultatet och vi tycker också att den blev riktigt lyckad. Kanske en av vårens snyggaste uppsättningar. Inget man gör hemma själv förstås, men vi kan det här, så det är bara att boka upp en tid i Salongen på Linnégatan 34. Du kommer göra succé på vilken tillställning du än ska på i vår och sommar.

 

Hår

För att få bra volym i Julias hår började vi med att tvätta med Magnificent Volume Shampoo från Oribe. Därefter använde Shu Uemuras Satin Design för att ge håret extra glans och lyster. För att få till en perfekt hästsvans för uppsättningen tog vi hjälp av Oribe´s Star Glow Styling Wax. Den har en unik gelvaxformula som gör att vi kan skapa en hästsvans med glansig mjukhet och hålla ordning på flygigt hår.

 

Makeup

Vi applicerade By Terry Cellularose Brightening serum i färg 3, apricot glow i som primer för att få lyster i hela ansiktet. Vårt val av foundation till Julia blev By Terry Sheer Expert Fondation i färgen 7- Vanilla Beige. För att täcka mörkare partier runt ögonen använder vi By Terry Touche Veloutee i färgen 2-Cream.

 

 

En favorit för oss och våra kunder är By Terry´s Hyaluronic Hydra-powder som är ett lätt silkeslent transparent puder. Pudret gör att basen håller sig på plats hela dagen och inte går in i linjerna i ansiktet. För att få lite färg på kinderna applicerade vi Terrybly Densiliss Blush, färg 1  Platonic Blond.

En orange ton på ögonskuggan från Palette By Terry Eye Designer Palettes 2- Color Design har blivit en nyans som är helrätt i vår. Ni ser det redan på många världsstjärnor. På ögonfransarna applicerade vi By Terry Mascara Terrybly i färgen 2 – Moka Brown för att rama in ögonen.

 

 

 

På läpparna har vi använt By Terry rouge expert click stick i färg 13 – Chilly Cream. Vi applicerade mer på mitten av munnen för att få en look av att Julia har haft på sig läppstift på sig hela dagen men att det har blivit bortsuddat under dagen – snyggt och naturligt.