Spring looks by Styleport – rakt hår och läppar i Dark Purple

Spring looks by Styleport – rakt hår och läppar i Dark Purple
mars 18, 2017 RLDesign

Rakt hår – en av vårens starka hårtrender med läppar i Dark Purple. Läs om hur vi skapade den eleganta vårlooken.

 

Vi fortsätter vårstarten med nästa Spring looks inspiration. Nu med Nila, som är pluggar juridik när hon inte modellar för oss. Vi skapade en elegant look med rakt hår och läppar i i Dark Purple. Ursnyggt! Läs mer här om hur vi gjorde. Mer bilder och detaljer på vår blogg

Hår

För att ge Nila ett silkeslent och lättbehandlat hår tvättar vi med Shu Uemura Silk bloom. Oribes värmeskydd Balm d’Or hjälper till att skydda skadat hår och ger ett oslagbart resultat. Nila har ett tjockt hår och vi använder därför Straight Forward från Shue Uemura med en formula som utöver att göra håret lent och följsamt även kortar ner föningstiden. En fantastisk produkt som håller vad den lovar – vi har provat.

Ghd´s Platinum styler gör ett effektivt jobb för att få ett riktigt rakt hår.

Slutfinnishen för att få bort eventuella små hårstrån som sticker upp får vi genom att applicera Crème for Style från Oribe i toppar och längder. En produkt som motverkar frissigt hår samtidigt som den ger fukt och näring.

Makeup

Vem vill inte få en känsla av vårfräsch lyster? Vi använder By Terry Cellularose Brightening Serum, färg 3 Apricote Glow i hela ansiktet som primer för att ge Nilas hy en härligt fräsch lyster.  Foundation med By Terry´s Click Brush ger en lätt täckning med fin glow. Click Brushen är jätteenkel att använda med sitt inbyggda borsthuvud.

Efter en lång mörk vinter har många av oss lite mörka partier under ögonen. Vårt bästa tips för att täcka dem är med By Terry Touche Veloutée Highlighting Concealer 2-Cream.

För att den fina basen vi nu lagt skall hålla sig på plats hela dagen och inte gå in i linjerna i ansiktet använder vi Hyaluronic Hydra Powder som är ett lätt silkeslent transparent puder. En fantastisk produkt, som visar på den höga kvaliteten i produkterna från By Terry och är därför också en av de mest uppskattade.

Nilas kinder lyfter vi fram med Terrybly Densiliss Blush, färg 1 – Platonic Blond. Ögonfransarna har fått By Terry´s Mascara Terrybly, färg 1- Black Parti-Pri för att rama in ögonen.

Läpparna i den eleganta färgen Dark Purple, färg 25, i Rouge-expert Click Stick serien skapar en lyxigt elegant look som passar såväl för en tur på stan som till fest.