Vi söker alltid efter fler talangfulla kollegor. Klicka här för att läsa mer och skicka oss en spontanansökan.

Vi söker alltid efter fler talangfulla kollegor. Klicka här för att läsa mer och skicka oss en spontanansökan.
oktober 11, 2018 RLDesign

Vill du vara med och växa med framtidens skönhetskoncept? Skicka en spontanansökan till oss. Vi söker alltid efter talangfulla nya framtida kollegor som har utbildning inom frisör- eller makeupartistyrket.

Vi söker dig som är driven, nyfiken, som brinner för frisör- eller makeupartistyrket och kundservice. Du kan vara i slutet av din utbildning, eller hunnit jobba några år.

Vi som jobbar på Styleport brinner för skönhet och kundservice och drivs av att vi vill erbjuda våra kunder något alldeles extra. Vi har tydliga mål och en klar idé om varför vi finns som koncept. Vi arbetar hårt för att nå våra mål och hjälper varandra att nå dem och utvecklas. Hos oss är det viktigaste att vi lyckas som ett lag. Att vi är snälla och hjälpsamma gentemot våra kunder är självklart, men lika självklart när det gäller hur vi är mot varandra.

En bra arbetsmiljö och schyssta villkor är en viktig del i hur vi tänker och vill utvecklas. Vi är medlemmar i Frisörföretagarna.

Låter det intressant, men du vill veta mer? Maila dina frågor till oss på info@styleport.se eller ring 08 517 817 10.

Har du redan bestämt dig för att du vill vara en del av vårt lag och framtidens skönhetskoncept? Välkommen att maila din CV tillsammans med ett personligt brev till info@www.styleport.se

Om Styleport

Styleport´s första salong öppnade i december 2016. Målet är att utveckla Styleport till ett ledande skönhetskoncept i mellan-premium segmentet. Vår idé är att göra skönhetsbehandlingar till vardag och fest mer lättillgängliga. Våra behandlingar är hårstyling, klipp & färg, makeup, men även frans- brynbehandlingar och en del hudvård. Vi vill ge våra kunder en fantastisk helhetsupplevelse genom att leverera hög kvalitet i allt vi gör och alltid vara uppdaterade på det senaste inom hår, skönhet och mode. Under de närmaste åren har vi målet att öppna fler salonger.

Vårt kunderbjudande ska vara personligt och upplevas exklusivt, men samtidigt lättillgängligt. Vi ställer mycket höga krav på service, kundbemötande och på de produkter vi använder och säljer.

Produktsortimentet är noga utvalt med marknadens starkaste märken inom skönhet. Produkterna säljs i salongen och på vår hemsida, www.styleport.se. Vårt mål är att utveckla och växa konceptet.