Hyr stol eller plats hos oss! - Styleport
    

Hyr stol eller plats hos oss!

Hyr stol eller plats hos oss!
september 25, 2017 Rikard Lindberg

Vårt skönhetskoncept är nystartat med vår första salong på Linnegatan 34 i Stockholm. Vi vill göra skönhetsbehandlingar mer lättillgängliga och erbjuder hårstyling och makeup till våra kunder från 7.30 med möjlighet att köpa till frukost. Med kvalitet i allt vi gör, hög servicegrad och marknadens bästa skönhetsmärken har vi fått en fantastiskt fin respons från våra kunder.

Vi ser att våra kunder söker flera olika typer av behandlingar hos oss och vi vill därför utöka vår service ytterligare och erbjuder en unik möjlighet för dig som vill hyra stol, rum eller plats i någon av våra salonger.

 • Hyrstolsplats för frisörer.
 • Rum till hudterapeut eller frans/brynstylist.
 • Plats till manikyrist.

Vårt erbjudande till dig:

 • Välutvecklade digitala tjänster för bokning och marknadsföring.
 • Vi hjälper dig med marknadsföringen av dina tjänster.
 • Du får arbeta med och sälja skönhetsmarknadens bästa varumärken.
 • Du arbetar fritt och styr din arbetstider efter dina kunders behov och önskemål.

Våra förväntningar på dig:

 • Dokumenterad kompetens och gott handlag inom ditt kompetensområde.
 • Drivande och säljande personlighet.
 • Social och flexibel med ett naturligt sätt att sätta kundens behov främst – i alla situationer.
 • God förmåga att arbeta i team.

Om Styleport AB

Styleport är ett nystartat skönhetskoncept med missionen att göra skönhetsbehandlingar till vardag och fest mer lättillgängliga. Vår första salong öppnade för 9 månader sedan. Salongen ligger på Linnégatan 34 i Stockholm.

Vi erbjuder framförallt behandlingar inom hårstyling och makeup, men har samtidigt en bredd i våra behandlingar där utbudet även omfattar klippning & färgning, manikyr, ansiktsvård samt frans- och brynbehandlingar. Det går att boka tid hos oss redan kl 07.30 och köpa till frukost. Vi har redan fått en stor och trogen kundkrets till vår salongsverksamhet. Utöver salongsbehandlingar säljer vi även skönhetsprodukter i salongen och via vår e-handelssida styleport.se.

Kvalitet är viktigt för oss och vi har högt ställda krav på de frisörer/stylister och makeupartister som är anställda hos oss. Vi arbetar bara med marknadens absolut bästa varumärken inom hår- hudvård och makeup.

Vår målsättning är att växa och ge fler kunder möjlighet till lättillgängligare skönhetsbehandlingar. Det kommande året är planen att utveckla vårt erbjudande, bl a med ett bredare produktsortiment och ytterligare salonger.

Läs mer om oss här.

Maila din CV och personliga brev till: info@www.styleport.se

Frågor om tjänsten. Kontakta VD/ägare Pelle Vestervall på 0728 53 41 20 eller,  p.vestervall@www.styleport.se