Vi vill bli fler - var med och skapa framtidens skönhetskoncept! - Styleport
    

Vi vill bli fler – var med och skapa framtidens skönhetskoncept!

Vi vill bli fler – var med och skapa framtidens skönhetskoncept!
februari 1, 2017 Rikard Lindberg

Vårt skönhetskoncept är nystartat med en nyöppnad salong på Linnegatan 34 i Stockholm. Med kvalitet i allt vi gör, hög servicegrad och marknadens bästa skönhetsmärken har vi fått en fantastiskt fin respons från våra kunder och behöver därför bli fler i Styleport Salongen teamet.

Vi gör skönhetsbehandlingar mer tillgängliga för att det ska vara enkelt att få känna sig lite finare – varje dag! Styleport ’s salong samlar vardagliga och festliga skönhetsbehandlingar på ett ställe. Med fokus på hårstyling och make-up, men även manikyr, frans-, brynstyling och hudvård erbjuder vi en helhet för skönhetsbehoven för veckans alla dagar i en lyxig, men avslappnad miljö.

Hos oss kan kunderna boka från kl 7.30, 6 dagar i veckan och köpa till frukost. På kvällar erbjuder vi bubbel och tilltugg i samband med behandling och vi ger möjlighet att boka hela salongen för en kväll.

Vi söker nu hudterapeuter, frisörer, hårstylister, makeupartister och frans- brynstylister för deltidsanställning. Hyrstol/plats kan också vara aktuellt.

Du är relativt nyutbildad inom ditt kompetensområde med något eller några års erfarenhet, med du kan också vara frisör som vill inrikta dig mot hårstyling och makeup. Certifikat, gesällbrev och/eller diplom från dina kompetensområden är ett krav. Erfarenhet från produktförsäljning ser vi som positivt.

Med höga krav på kvalitet i våra behandlingar och på kundbemötandet ställer vi också höga krav på dig som ska bli en del av vårt team. Toppkompetens inom ditt område och en känsla för kvalitet är viktiga förväntningar som vi har på dig. Vänligt, ödmjukt kundbemötande med god servicekänsla och social förmåga är viktigt för att bli en del av teamet. Är du dessutom driven, nyfiken och brinner för styling och skönhet så är du säkert snart en del av vårt team.

Tycker du att detta stämmer in på dig och om du är intresserad av att jobba med och även utveckla ett nytt växande skönhetskoncept vill vi att du hör dig till oss snarast. Vår resa har bara börjat!

Maila ditt personliga brev med bild och CV till: info@www.styleport.se

Läs mer om oss: https://www.styleport.se/om-oss/